Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Magamról

Szerencsen születtem, születésem óta Tokajban élek. Már gyermekként eldöntöttem, hogy szakács leszek. 

A szakmai végzettségem megszerzését követően előbb a tokaji Gödör Étteremben, majd a szintén tokaji Toldi Fogadóban helyezkedtem el szakácsként. 

Megbízható munkavégzésem, az általam készített ételek ízvilága, kiemelkedő minősége eredményeként hamarosan a fogadó konyhafőnöke lehettem. 

Új szakmai kihívást keresve lettem a Mádi Kúria Hotel és Rendezvényközpont konyhafőnöke, ahol több rendezvényt meghonosítottam (borvacsorák, disznótoros - ennek során a teljes folyamat a meghívott vendégek előtt zajlott, az állat leölésétől kezdve a feldolgozásig, frissensültek elkészítéséig, hurka- és kolbásztöltésig).

2015 tavaszán indítottam el saját vállalkozásomat, Tokaj belvárosában konyhát béreltem, és menüs rendszerben étel házhozszállításba kezdtem. 

Napi munkám mellett folyamatosan végeztem és végzem ma is hidegkonyhai készítmények előállítását, hidegtálak készítését, családi események (eljegyzés, esküvő, keresztelő, ballagás stb.), baráti és munkahelyi összejövetelek üzleti rendezvények, továbbá bankettek, bálok komplex élelmezési biztosítását. E folyamat első lépéseként felmérem a megrendelőm igényeit (létszám, elképzelés, helyszín, a várható vendégkör összetétele stb.) és javaslatot teszek több, ehhez igazodó menüsorra, majd közösen kialakítjuk abból a végleges ételkínálatot. Az alapanyagot - ha a vevő úgy kívánja - beszerzem, az ételeket az általam bérelt konyhában elkészítem és házhoz szállítom, illetve lehetőség van arra is, hogy a rendezvény helyszínén készítsem el, amennyiben erre a célra megfelelő, felszerelt konyha áll ott rendelkezésre. Ha a kedves megrendelő úgy kívánja, a megfelelő italok kiválasztásában, beszerzésében is közreműködök, hosszú ideje jó kapcsolatot ápolok több helyi termelővel, valamint környékbeli borászatokkal.

Az ételeket tálalom (ha szükséges, a melegentartásról cheving alkalmazásával gondoskodom), fogyasztói igény esetén - kollégák bevonásával, összeszokott csapatként, saját terítékek alkalmazásával - a felszolgálást is vállalom.

Megrendelőim igényeihez igazodva vállalom idényjellegű élelmezési feladatok ellátását (pl. szüreti időszakban a szüretelők számára babgulyás és túrósbatyu kiszállítása az ültetvényre; illetve már hagyománnyá vált alkalmanként 200-300 adag karácsonyi halászlé elkészítése. 

Munkám garanciája a folyamatosan bővülő, elégedett vendégköröm.

Remélem, Önt is hamarosan közöttük üdvözölhetem.